Aanbod

Interieurafwerking van hoog niveau

Afhankelijk van uw noden en project kan u bij ons terecht voor elke dienst afzonderlijk of als totaalpakket. Wat u ook verkiest, service, kwaliteit en ultieme afwerking staan steeds centraal. Tijdloos, sfeervol, modern, gewaagd, verfijnd of zakelijk to-the-point? Een ervaren en professioneel team voert alles nauwkeurig uit.

Schilderwerken

Voor een stipte uitvoering, het gebruik van moderne technieken en duurzame materialen mag u rekenen op Bossu. Wij hanteren vooral verfsoorten die biologisch afbreekbaar zijn en een minimale impact hebben op het milieu. Op basis van persoonlijk advies in de belevingsruimte helpen we u (samen met uw architect) bij het maken van de juiste keuze.

Raamdecoratie

Uw interieur op smaak brengen met gepaste raamdecoratie? Onze decoratiespecialisten komen graag bij u langs voor advies, daarnaast bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn. Elk raam wordt minutieus opgemeten zodat alles 100% op maat kan worden gemaakt. Met een eigen plaatsingsdienst en confectieatelier, kan u op ons rekenen van opmeting tot uitvoering.

Mortex waterdichte bepleistering

Waterdichte decoratieve schildertechnieken leveren fantastisch mooie resultaten. De mogelijkheden van Mortex bepleistering zijn eindeloos. Het is een ijzersterk materiaal dat zo goed als overal kan aangebracht worden. Deze moderne afwerkingstechnieken zijn interessant voor renovatieprojecten en zijn perfect te gebruiken in klassieke en moderne interieurs.

Bent u architect, interieurarchitect, interieurvormgever of interieurbouwer?

 Heeft u zin om samen te werken aan uw project? Contacteer ons, we bespreken graag de mogelijkheden om samen met u de wensen van de klant te vertalen in een subliem resultaat.